Neverland.

Rules 2 by bapkyr copy

Selamat Datang di BLACKPEARL FAIRY TALE.

Yap benar sekali! kamu berada di Main Land. Mohon baca Rules-nya sampai selesai ya.

-oOo-

Story telling

you can find all your favourite tales here.

-oOo-

The blackpearlshe’s my inspiration, my role model and my life.

-oOo-

Peterpan storykitchen of magic! you can find two kind of magics here. Here you go!

{Kwon Yuri Tales}

Ms. Kwon’s related tales :

{Other Tales}

korean-idol related tales :

 -oOo-

Robinhood will helpRobinhood will help you with magic art!

-oOo-

Geppetto art

Geppetto’s workshop, let’s find out!

-oOo-

Who cinderella is

Even wondering who Cinderella is? Here you go.

-oOo-

curious tinkerbell

Have questions? ask here. Tinkerbell knows anything very well. She will gives you answer.

.

End of Tour


Leave comments below if everything seems unclear for you.

Greetings,

n y u n

358 thoughts on “Neverland.

  1. Saya baru nemu blog ini. Main page nya gemes pake theme hehe. Ijin menjelajah neverland ya *paska habis yuri ketauan dating, butuh hiburan* :”))

  2. Hi! Aku baru nemu blog ini. Main page nya gemes bgt pake theme hihi. Ijin menjelajah Neverland yaa mau nyari the Black Pearl. *habis yuri ketauan pacaran butuh hiburan* :”””)

  3. Hai ka’, readers baru nih, hehe br nemu blog ini kmarn, suka banget sama cerita2nya. Ijin baca ya ….

  4. hai kakak, aku Yuchoi new reader here salam kenal ^^ aku izin menjelajah neverland ya kak ^^ gomawo~ :)

  5. hai kak nyun aku memutuskan untuk follow blog ini setelah terpana (?) dengan fanfic2 genre riddlenya kak nyun di…dimana ya aku bacanya, lupa._. salam kenal kak nyun, aku nokav 96line :D

  6. Anyeong !!! ^^ kak nyunnn aq dtg lgi d blogmu … #Tarhy94 mngkin kak nyun udh lupa ^^
    Ahh udh lma skli aq gk bca FF dan skrng mhon izinkan aq untk mnjelajah lgi d blogmu . Kngen ma FF yuri unnie buatanmu ^^ maksih sblumx ^^

Leave your review, don't treat me like a newspaper.

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s