Short Stories

aa



Amaranta - bunga yang tidak pernah layu  224 143 copy  A day Without You  Sasaeng  The Detective Case  Messy House  Shame on You  Sunday Morning Quiz



3



That last sunset  Valentine fate  The One I Cant Remember  Father  Window  WITH YOU  Cursed World Rivamika  Tale of a too much woman  Blind date 2 copy  bapkyr-req-storyofusOne day in december   Zebra Cross  BAP - Lovesick - Daehyun (2)  



 4



https://kyrfanfiction.wordpress.com/2013/06/07/the-academy-one-shot-2/ 23 BY BAPKYR Gone Meet the actors

Love Recipe The 10th Question THE HEALTH copy



made by bapkyr
Iklan

9 tanggapan untuk “Short Stories

  1. Author aku reader baru
    Aku jatuh cinta dg ff mu
    Tapi pas buka blog nya
    Kok ceritanya ga bs di bc
    Gmn sih
    Aku bingung heheheh #gaptek

    1. Ke menu peterpan story ya di sana tinggal di sorot aja pilih mau chaptered apa yg lain. Terus kalau page nya udah kebuka nanti ikuti saja instruksi yang ada di baris pertamanya. Apakah perlu klik gambar poster atau klik chapter nya

Ain't a selfie, don't just look, write something

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.